27 February 2011

Kebaikan Refleksologi

 Phew~Lama gila tak update. 1. Sebab MALAS 2. Sebab BZ 3. Sebab internet hagham jadah. OK. Cukup 3. HAHAHA 

Korang. Pernah tak pergi suh orang urut-urut kaki korang? Kalau pergi Bukit Bintang berderet orang tunggu nak urut kaki korangkan.Jangan kata kaki, bahu, tangan, badan pun ada. Yang lain-lain,no komen. HAHAHA Kalau sesiapa yang tahan geli, mesti takde hal kena urut-urut ni. Kalau yang geli,mahu ada kaki masuk dalam mulut orang kan. Tapi seyes, urut kaki ni best woo. Tak sakit sangat seperti yang diomong-omong. Tipu je. Orang kata kalau sakit tu banyak penyakit. Ya ke?

Kenapa perlu refleksologi?
• Buang angin dalam badan - akan sendawa berpuluh-puluh kali tanda angin keluar. Kentot kecil mungkin juga akan berlaki
• Membantu dan menambahkan aktiviti buang air besar dan kecil.- Tiada lagi istilah sembelit
• Mengurangkan imsonia/sukar tidur - Tiada lagi pil tidur
• Mengurangkan masalah migrain
• Membantu memulihkan kaki kebas dan lenguh
• Mengurangkan tekanan atau stress-Yippieee
• Meredakan sakit pinggang, sakit belakang dan kepenatan bekerja.
• Mengurangkan loya/sakit kepala, selsema
• Membuang toksin
• Menjadikan kita lebih bertenaga 
Abaikan muka bulat bowling saya


Tak sakit. Seyes. Siap main peace-peace lagi kan.

Tiada awek gebu yang urut kami.
Yang ada hanyalah nyonya tua memicit kaki  sambil menonton TV. T T

Apek ni, makin saya menjerit, makin dia picit gile-gile.
YUMMY!!


Comments (8)

On Sunday, February 27, 2011 10:25:00 PM , Nurul a.k.a Riko said... [Reply to comment]

Ahkak pernah buat refleksologi nie kat Shah Alam dgn kawan ahkak. Yang tukang urut tu amoi fm China...ckp english pun x reti...ckp BM pun sikit2 ajer...so kitorang manyak guna bahasa isyarat ajer.

Mmg berkesan...alhamdulillah..lepas buat reflexologi nie...ahkak x ada sakit kat tumit kaki lagik dah.

 
On Wednesday, March 02, 2011 11:58:00 PM , ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said... [Reply to comment]

hehehe akak pun suka make up! berbalik pd ptayaan kamu..kalau utk basic 7pcs pun dh memadai yang..kalau utk eyeshadow pulak..kamu cari yg creamy skit eh..dia senang lekat & lasting!
jgn cari yg mcm powder..
lg 1 kalau nak make up lama, letak ice kat muka dlu..insyaAllah make up kite tahan lama =)
cuba k..

 
On Monday, March 07, 2011 5:10:00 PM , Dda Ly said... [Reply to comment]

saye tak penah gi refleksologi...tgk kamu buat, cam best je..hihi

meh ke rumah..
~oh student!~
keep in touch ye..♥♥♥

 
On Monday, March 21, 2011 3:41:00 AM , TAYAR PANCIT said... [Reply to comment]

hai saye da join belog anda:) follow saye balik eh @ http://ow.ly/4i6yv

 
On Thursday, May 12, 2011 9:16:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@TAYAR PANCITterima kasih :)

 
On Thursday, May 12, 2011 9:16:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@Nurul a.k.a Rikommg.rasa lega yang amat lepas buat.terus g shopping balik hahaha

 
On Thursday, May 12, 2011 9:16:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@Dda Lytrylah.xrugi :)

 
On Thursday, May 12, 2011 9:16:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ehehe thanx akak cantik hehe

 

Mereka SUPER BEST


:: Si Gula-gula Hati ::

© 2010, AYINWEEWEET.blogspot.com
All Rights Reserved | © 2010 |
This blog design is built and designed by