Angkat tangan je mana cukup bai, hulurlah duit sekali. HAHA 

Hari jadi mama dah nak menjelang tiba. Pening tak tau nak beli apa. Jam tangan sudah, perfume sudah, nak beli lain-lain takut mama tak suka lah pulak. Mama punya taste adalah gaya-gaya Hanis Zalikha. Tak mampu oden.

Klik sana sini, cari idea, ternampak satu website untuk order hadiah custom made ni. Macam-macam ada. Semua sweet gila. Kalau ada kencing manis, mahu terus masuk wad sebab teroverdose gula dalam darah.
Epal Kristal
Puzzle Glow In The Dark
Personalized Mug
Dan banyak lagi pilihan. Semua cantik-cantik. Serius. Tak tipu. Just tell them what do you need. Daripada keychain, mouse pad,  baby napkin, semua pun ada. Nak couple t shirt pun ada. Haish! Harga? Sangatlah affordable. Custom made puzzle tu tak sampai pun RM40. Murah kan?

Jadi, apa tunggu lagi. Pergi website mereka, tengok-tengok, dan buat pilihan mengikut mana yang paling sweet. Saya pun nak pilih satu untuk mama saya. *wink*wink*

Klik sini ya 

Comments (8)

On Tuesday, February 08, 2011 8:41:00 PM , fiqkbe said... [Reply to comment]

owh, sgt comel hadiah2 tu. kena terjah tmpt tu skrg jgk =D

 
On Tuesday, February 08, 2011 8:50:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@fiqkbesila sila hahaha bg kite satu ek

 
On Tuesday, February 08, 2011 9:52:00 PM , Nurul a.k.a Riko said... [Reply to comment]

Apa kata bawak Mama Ayin gi SPA, mesti dia teruja. Mesti dia rasa relax biler ada org dok urut kaki ...urut badan..dgn bau aromatherapy yg sungguh menenangkan. Tak percaya...cubalah! Ayin pun bulih cuba samer.

 
On Tuesday, February 08, 2011 11:42:00 PM , ardinihumaira said... [Reply to comment]

memang lawa.. dni beli keychain muka sniri hehe

 
On Wednesday, February 09, 2011 8:55:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@Nurul a.k.a RikoSPA?il like..tgu gaji lah kak hehehe

 
On Wednesday, February 09, 2011 8:55:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@ardinihumairaye ke?brp rm dini beli

 
On Wednesday, February 09, 2011 9:29:00 PM , irwan norasyraf said... [Reply to comment]

all those stuffs are girlish laa... tak mau la... :)

www.irwannz.blogspot.com

 
On Wednesday, February 09, 2011 9:51:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@irwan norasyrafhahaha okeh.utk gf ok pe

 

Mereka SUPER BEST


:: Si Gula-gula Hati ::

© 2010, AYINWEEWEET.blogspot.com
All Rights Reserved | © 2010 |
This blog design is built and designed by