Hidup ini kena makan. Tak kira makan nasi, makan air, atau makan angin sekali pun kita perlu makan. Kalau tak makan, hati jadi pedih dan pilu, maka akan mulalah episod kepala lutut menggeletar, badan berpeluh-peluh, dan perut akan buat konsert heavy metal secara percuma.

Hari ini saya nak bawa anda makan-makan kat tempat yang makanannya superb dan superb. Ya, saya nak jamu anda makan dengan mata. Mari menjamu mata. Ekikiki. Tempat yang saya nak bawa anda semua adalah di Murni Discovery yang ada banyak branch kat KL. Yang saya makan ni di SS2 PJ.


Nasi goreng MerryLand yang sangat merry. Nampak macam nasi goreng kicap saja kan, tapi sedap wo. Pedas-pedas. Ada fries. Ada keropok. Ada telur. Dan yang paling penting, ada chicken chop. Menu ini sangat sesuai untuk si penggemar ayam + lapar tahap cipan + orang jauh yang jarang-jarang naik KL dan yang paling penting, perut stokin. Three Layer Tea dia pun sedap cuma tak puas hati lah, gelas dia kecil sangat. Ngeng3


Si pengantin baru yang belanja saya malam itu. Sorang roti daging, sorang roti Hawaii (kot). Pun sedap sampai tak boleh muat lagi dalam perut. Kalau nak tengok gambar-gambar yang lebih sedap, boleh jengah di FB Murni Discovery.

Thank you guys sebab sudi fetch aku nun jauh di Midval walaupun baru balik kerja. Plus kena bawa aku makan lak. Hahaha Belanja lak tu. Malu ai. Next time, aku naik KL aku roger lagi tau. kihkih
Terima kasih daun keladi, lain kali boleh belanja lagi. hehehe

SEKIAN.

BURPPPPPP...ALHAMDULILLAH

Comments (5)

On Wednesday, April 06, 2011 10:29:00 PM , Nurul a.k.a Riko said... [Reply to comment]

3 layer tea nampak so mengoda...tiba2 ahkak rasa haus!

 
On Thursday, April 07, 2011 3:13:00 PM , Azueriena Norash said... [Reply to comment]

comeyyerrr tuan umah....rest nie x pernah pegi lagi...tapi william kat kelana jaya tu dah pegi dahh...portion dier mmg besor2 kann

 
On Thursday, April 07, 2011 3:13:00 PM , Azueriena Norash said... [Reply to comment]

comeyyerrr tuan umah....rest nie x pernah pegi lagi...tapi william kat kelana jaya tu dah pegi dahh...portion dier mmg besor2 kann

 
On Thursday, May 12, 2011 9:12:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@Nurul a.k.a Rikowoah.. nikmat tak terkata

 
On Thursday, May 12, 2011 9:12:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@Azueriena Norashsangat,mengah nak habiskan hahaha btw, terima kasih dtg :)

 

Mereka SUPER BEST


:: Si Gula-gula Hati ::

© 2010, AYINWEEWEET.blogspot.com
All Rights Reserved | © 2010 |
This blog design is built and designed by