31 January 2011

Perhatian Bloggers!

 Sekarang ni musim hujan dan musim cuti sekolah. Jadi saya tak dapat menjalankan kerja yang saya biasa buat di musim cuti iaitu kerja mengukur jalan. Mama pasti bangga dengan saya sebab tiba-tiba jadi anak dara sunti. Oleh itu, saya ada banyak masa untuk mengadap laptop dan akan update selalu kalau penyakit sakai tak datang menyerang. Blogwalking pun saya dah buat kepada mereka yang datang terjah saya dari depan. Saya ada tinggalkan bukti kan? Selalunya saya tinggalkan komen sekali dengan shoutbox. Kalau tak ada komen maksudnya saya tak tahu nak tulis apa. Blerghh~


Ok. Ini inti tajuk entry saya.

Kalau ada sesiapa nak saya blogwalking dan bagi 20sen pada blog anda (suka suruh klik klik kan :P ) sila tinggalkan jejak di bawah entry ini. Komen, jangan malas nak komen. Kalau kat shoutbox susah nak jejak. Banyak sangat iklan. Tak suka.

OK? Kalau nak lah. Kalau tak nak pun tak apa. Tiada paksaan. Ngee~

 Bluwekkk!

Comments (12)

On Monday, January 31, 2011 2:07:00 PM , Noureen Collections said... [Reply to comment]

comel sgt blog awk..

 
On Monday, January 31, 2011 2:07:00 PM , nelly said... [Reply to comment]

hujan best ..syok tdur ..

 
On Monday, January 31, 2011 2:22:00 PM , sembil9n said... [Reply to comment]

ko mmg senet kan =_="

 
On Monday, January 31, 2011 2:24:00 PM , fiq said... [Reply to comment]

hujan + cuti = tido... =P

 
On Tuesday, February 01, 2011 8:35:00 AM , mie said... [Reply to comment]

tido puas2 musim hujan ni..
eheheee

 
On Sunday, February 06, 2011 10:37:00 PM , Aznah said... [Reply to comment]

Nah saya kasi 40 sen. Sebab awak dah click blog saya

 
On Monday, February 07, 2011 9:38:00 AM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@Noureen Collectionscomel?hehe terima kasih ya

 
On Monday, February 07, 2011 9:39:00 AM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@nellyhujan mmg best.dok melepek je kt bilik

 
On Monday, February 07, 2011 9:39:00 AM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@sembil9nhahahaha apasal lak

 
On Monday, February 07, 2011 9:39:00 AM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@fiqya.betol.10markah

 
On Monday, February 07, 2011 9:39:00 AM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@miedah panas ni.bangun2 hahaha

 
On Monday, February 07, 2011 9:40:00 AM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@Aznahterima kasih che na hahaha

 

Mereka SUPER BEST


:: Si Gula-gula Hati ::

© 2010, AYINWEEWEET.blogspot.com
All Rights Reserved | © 2010 |
This blog design is built and designed by