Sesiapa yang aktif berblogging, mesti kenal siapa Ardini Humaira. Antara blogger yang kaya dengan info, kaya dengan GA, dan antara blog yang tak pernah akan ada sawang sebab selalu update. Kenapa saya review Cik Dini ni? Sebab Cik Dini telah memberi saya hadiah kemenangan kepada salah satu GA beliau. Walaupun sebenarnya hadiah kemenangan saya adalah Jus Mate 5, tapi hadiah tersebut telah hilang di pertengahan jalan. Mungkin posmen amek sebab dia pun nak kurus kot. 
Dini ganti dengan Soy Collagen dan voucher perfume Avon. Yay! :)
Jangan tak tahu, Cik Dini ni pun ada blogshop sendiri. Sesiapa yang nak menjadi cantik seperti beliau bolehla terjah berjemaah ke blogshop beliau. Dini, 20%. HAHA Sesiapa yang suka barang free pun bolehla selalu skodeng ke blog beliau. Manalah tahu ada rezeki baik macam saya *wink*wink*

p/s : TQ Dini sebab susah payah ganti hadiah ni. Patutnya tak payah ganti sebab bukan salah Dini kan. TQ TQ TQ. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki hendaknya. Ameen...

Comments (4)

On Saturday, December 25, 2010 2:51:00 PM , ardinihumaira said... [Reply to comment]

amin...
Alhamdulillah dah sampai.. dah kali ke-4 dni hantar. tapi tatau yang mana satu sampai. dni ada tulis tarikh pada setiap sampul dni poskan tu. hepi2 tau dear!

:')

 
On Saturday, December 25, 2010 2:59:00 PM , Mr.IX said... [Reply to comment]

kunjungan balas dan follow je ni....hehe

 
On Saturday, December 25, 2010 7:52:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@ardinihumairakali ke 4?OMG.ayin baru dpat 1?ke mana menghilang.tarikh akhir bln nov hr tu

 
On Saturday, December 25, 2010 7:53:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@Mr.IXtq tq :)

 

Mereka SUPER BEST


:: Si Gula-gula Hati ::

© 2010, AYINWEEWEET.blogspot.com
All Rights Reserved | © 2010 |
This blog design is built and designed by