28.09.2012


Once in a while,
Right in the middle of an ordinary life,
Love gives us a fairy tale..


Selain pelamin, baju nikah & sanding, jurugambar, doorgift, dll, ada satu perkara baru yang bakal pengantin sering titik beratkan. Guestbook. Guestbook ni selalu diletakkan di satu sudut hadapan rumah pengantin. Tujuannya adalah untuk tetamu menulis nota, komen, ucapan, dan mungkin gurauan-gurauan comel kepada pengantin baru. Guestbook ni terpulang pada pengantin tu sendiri. Nak murah, mahal. Nak biasa-biasa, atau yang ohsem.

Guestbook impian saya
  • Cover depan ada paper flower yang rimbun-rimbun. Color theme, yellow white. Lagi cantik kalau ada quilting yang comel-comel.
  • Kat dalam ada doa untuk pengantin (ehemm), ucapan dari kami. Baru nostalgic
  • Then tetamu bagi ucapan dan letak gambar guna polaroid camera. Double nostalgic. 
Pendek kata, nak design macam ni; yang super ohsem... 





Panjang kata pulak...

Kalau nak guestbook yang super ohsem macam di atas, yang buat korang tersenyum sepanjang zaman, boleh singgah di shareyourlovewithcards untuk ordasaja

Good news kepada bakal pengantin yang suka join kontes seperti saya!!

shareyourlovewithcards bermurah hati untuk buat GA dan menawarkan free guestbook abaq ang..

Tarikh tutup adalah pada 30 April 2012. Cepat cepat sebelum terlambat.

Info? Klik sini yo!

p/s : Hepi 2nd anniversary of shareyourlovewithcards yeah ^__^


Comments (2)

On Tuesday, April 17, 2012 10:25:00 PM , Errah said... [Reply to comment]

cantik sgt

 
On Saturday, August 18, 2012 5:27:00 PM , .::: Princess MOMOY :::. said... [Reply to comment]

suka yang pertama tu saja
sebab romantik
yang lain tu nampak macam biasa2 saja

 

Mereka SUPER BEST


:: Si Gula-gula Hati ::

© 2010, AYINWEEWEET.blogspot.com
All Rights Reserved | © 2010 |
This blog design is built and designed by