Hoyeh. Tora datang lagi. Kali ini dengan makanan yang lebih yummy!! OK. Fine. Tak lawak apa pun. Lately, memang malas betul mahu update. Asal nak update je, malas. Asal nak malas je, lebih malas. Habih camano?

Ni entry lapuk. Lapuk sebab dah nak masuk 2 bulan berlalu tapi terkedek-kedek nak update. Ada aku kesah? Nan ado. Gigih update sebab nak cakap saya sayang mak saya sangat-sangat. Awak sayang mak awak?


Ini red velvet cake mak saya. Saya buat masa hari lahir mak saya lepas tu saya letak di pejabat dia lepas tu saya buat kejutan. Sweet tak saya? Mithali tak? Huhuhu OK. Fine lagi. Tangan saya tak bedung jadi fail bila buat kek. Kek ni saya order daripada Kak Elise yang memang terkenal di Batam, Singapura, and olso said in Batu Pahat. Ngee~ Sumpah sedap woit. Mak saya yang tak berapa nak suka kek ni pun puji sedap. Oh. Lupa. Mak saya suka kek mahal-mahal je. T T Bukan setakat sedap, deco dia memanglah superb cantik. Silap gaya, tak makan, letak dalam kabninet hiasan wo.   Tapi kek Kak Elise tak adalah mahal sangat. Standardlah barang sedap. Sesiapa yang nak kahwin, tunang, hari lahir, atau saja-saja nak makan kek sedap, boleh pergi jengah blog Kak Elise di sini atau FB beliau ya. Delivery macam Mc'D pun ado tapi sekitar Johor je ye.


Manalah tahu, kenyit mata lebih sikit, dapat cupcake free macam saya ni. *wink*wink*

Eh. Lupa nak cakap rahsia nak bagi kek ni jadi sedap kan? Senang je. Masa buat kek ni atau beli macam saya buat ni, kita kena buat dengan kasih sayang. Barulah makan tu rasa nikmat je.
PEACE! ^_^


Comments (6)

On Thursday, May 12, 2011 9:02:00 PM , syAzAnA said... [Reply to comment]

lapar tetibe. hehe

 
On Thursday, May 12, 2011 9:08:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@syAzAnAhahaha tp serius sedap tau

 
On Thursday, May 12, 2011 9:17:00 PM , nuwairani ismail said... [Reply to comment]

wahhhhhh! byk la ko punya rahsia.heheh

 
On Thursday, May 12, 2011 9:28:00 PM , JUMEE ZAILA AHMAD said... [Reply to comment]

salam pkenalan..saje je nk share resepi kek red velvet ni..kalau sudi jemput lah ke laman blog akak.... ajak kenkwan sekali lagi bagus...hehehe... http://jumeezaila.blogspot.com/2011/04/red-velvet-cupcake.html

 
On Thursday, May 12, 2011 9:38:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@JUMEE ZAILA AHMADohh terima kasih kak.nanti saya share dgn kwn2.terima kasih :)

 
On Thursday, May 12, 2011 9:38:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@nuwairani ismailnen.marketing beb.marketing hahaha

 

Mereka SUPER BEST


:: Si Gula-gula Hati ::

© 2010, AYINWEEWEET.blogspot.com
All Rights Reserved | © 2010 |
This blog design is built and designed by