Perkara yang paling dibenci oleh setiap perempuan semestinya jerawat yang sering menyerang tak kira masa. Paling kurang, sebulan sekali mesti jerawat datang melawat ke sekitar kawasan muka. Dapat kat pipi kecik-kecik tak apalah juga, dapat kt bawah hidung besar-besaran, peh...Geram seh. Rasa nak picit-picit.

Tadaaaa... Jangan risau. Sekarang kita dah tak perlu risau-risau lagi sebab kita dah ada Tea Tree Oil from Body Shop yang mampu mengecut dan mengeringkan jerawat dalam masa semalaman sahaja. (insyaAllah :p ) 

Harga dia cuma RM 28. Murah murah kan? Kalau rezeki pergi masa sale lagilah murah kot. Dan yang paling penting, sangat jimat sebab kita hanya guna satu drop yang diletakkan di atas putik kapas ( cotton bud ) dan sapulah di kawasan jerawat yang baru mula nak tumbuh tu. Lepas dah sapu biarkan kering dan terus masuk tidur. Esok pagi, walla, dah hilang beb. Ini serius. Saya sendiri dah cuba.

Kalau jerawat batu yang tak ada nasi tu macam mana? Kalau jerawat jenis itu, dia ambil masa sedikit untuk surut. Jerawat batu lah katakan. Keras kepala sikit. hehehehe

Jadi, lepas ni dah tak ada alasan lagi untuk tidak keluar berdating. ;p


Comments (8)

On Sunday, April 10, 2011 1:44:00 PM , Cik Bucken said... [Reply to comment]

ade yg lagi murah...letak colgate pon bolehhh..hohohoho

 
On Tuesday, April 26, 2011 4:01:00 PM , cik heroin said... [Reply to comment]

hahah, tau xpe, dlu dkt skul, pncci muka smua hbes, letak colgate jeee.haha
btw, kt mna nk buat sign cm awk tu? bgitau2. hee, lawa.

inbox me, tq

 
On Friday, May 06, 2011 8:22:00 PM , nuwairani ismail said... [Reply to comment]

mek, cantek baju mu...beli mano weh?

 
On Thursday, May 12, 2011 9:09:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@Cik Buckenalamak.nanti bgn tdo comot lah pulak hehehe

 
On Thursday, May 12, 2011 9:11:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@nuwairani ismailonline beb.tp utk plus size ngeh2

 
On Thursday, May 12, 2011 9:11:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@cik heroinorg kata minyak kapak pn ok jg hehehe.sign?ala.kita upah orang yang bt wak.

 
On Sunday, May 29, 2011 9:13:00 PM , Anonymous said... [Reply to comment]

akak, kalau satu set produk body shop tea tree oil ni, brapa harga eh? and produk ni halal tak?

sy ingat sy nak try yg ni la.

kalau boleh, akak reply kat e-mail sy yeh.
misziq_iqlima89@yahoo.com

terima kasih akak. ;)

 
On Sunday, August 07, 2011 12:57:00 AM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@Anonymoussatu set xtaulah dik.try tgk kt body shop trdekat.sori :)

 

Mereka SUPER BEST


:: Si Gula-gula Hati ::

© 2010, AYINWEEWEET.blogspot.com
All Rights Reserved | © 2010 |
This blog design is built and designed by