Dulu orang sibuk gilakan digital camera. 
Lepas tu orang gilakan DSLR pulak. Siapa tak gantung DSLR kat leher, tak kewl yo..
Sekarang orang gilakan polaroid camera pula. Kewl nya ketik ketik keluar gambar.

Yang saya pilih ini adalah polaroid camera jenama Fujifilm Instax Mini.

Fujifilm instax ni ada 3 jenis; 7s, 25s, 50s.
Fungsinya pelbagai. Harganya pun pelbagai. Sesiapa yang suka simple-simple, boleh pilih 7s. Pilih biru ke pink. Kalau nak paling canggih dan mabeles, sila pilih 50s. OHSEM GILA KAU PIANO BLACK! Sebab dia hitam, so nampak smart gila. Tapi poket pun smart juga lah. Sobsob.

Saya pilih 25s yang awesome. Rasa best pula ambil gambar, terus filem keluar. Lepas tu excited tengok gambar sendiri. Lepas tu rasa bangga sebab orang pandang kita macam 'woah, coolnya orang tu ada camera macam tu.' Puiiiiii.

 Senang, mudah, ringkas.

Mana nak cari?
Sila terjah Facebook Fujifilm Instanx Camera.

Kenapa mesti pilih FIC?
1.Ownernya baik, peramah, dan easy going.
2. Service terbaik. Boleh tanya macam-macam, dia layan aja.HAHA
3. Harga berbaloi-baloi. Ni betul. Dalam banyak-banyak seller, FIC jual item yang sama dengan harga yang paling murah.
4. Free gift. Siapa tak suka free gift?

JOM BELI!!

Eh!!

^___^

Comments (3)

On Thursday, November 01, 2012 6:39:00 PM , CikNinCyha ! said... [Reply to comment]

kak , how much the price of this camera when you bought this camera ?

 
On Sunday, November 11, 2012 1:12:00 PM , ayin~weeweet said... [Reply to comment]

@CikNinCyha !sayang, akak lupa exact price but dlm 3ratus lbh inc free item :)

 
On Sunday, December 30, 2012 2:00:00 AM , Chubby Hanna said... [Reply to comment]

Hanna pun ad.. 7s.. X smpt update kt blog.. Huhu..

 

Mereka SUPER BEST


:: Si Gula-gula Hati ::

© 2010, AYINWEEWEET.blogspot.com
All Rights Reserved | © 2010 |
This blog design is built and designed by